Kezdődik!

Megkezdődtek a 2017/2018-as versenyidőszak küzdelmei.
Kézilabda

Ebben a szezonban felnőtt csapatunk az NB I/B Keleti csoportjában, az ifjúsági és a serdülő csapat az NB I/B keleti csoport másodosztályában, az U13-as és U11-es csapatunk az OB Kulcsár Anita régiójában szerepel. Felnőtt együttesünknél jelentős változás állt be: az edzői feladatokat Köstner Vilmos látja el, leigazoltuk a Dunaújváros együttesétől Dr. Kudor Kittit, a DVSC-TVP-től Soproni Anettet, valamint kettős igazolással és kölcsönbe nálunk játszik Bordás Réka, Kenyeres Barbara, Molnár Noémi, Bíró Petra, Szabó Panna.
Jelenleg túl vagyunk az első két fordulón, ahol hazai pályán az NB I-ből kiesett Kispest együttesétől vereséget szenvedtünk, a rá következő fordulóban pedig idegenben a Gyömrői VSK-t 25-22-re sikerült legyőzni.

Labdarúgás

Labdarúgóink ebben a szezonban is a Hajdú-Bihar megyei Labdarúgó Bajnokság I. osztályában szerepelnek. A vezetőedzői feladatokat továbbra is Orosz János látja el. Új játékosaink: Kónya Csaba, Somogyi Tibor, Gyügyei Zoltán, Graforuglu Alexis Richárd. A sorsolás szeszélye folytán az első hat fordulóban – ami eddig lejátszódott – a  legerősebb csapatokkal kerültünk össze és eddig három győzelem, egy döntetlen, és két vereség a mérlegünk.
Az együttes célkitűzése a bajnokság megkezdése előtt a bajnoki cím megnyerése volt. Igaz, hogy még messze a bajnokság vége, de ha a kitűzött célt el akarjuk érni, nagyobb összpontosításra, fegyelmezettebb játékra és lelkesebb hozzáállásra van szükség.
Szeptember 20-án (szerdán) a Magyar Kupában a Vasas együttesét fogadtuk, ahol együttesünk tisztesen helyt állt. A Nemzeti Sport szerint „az előző idény kupadöntőse jól megizzadt megyei I. osztályú vetélytársa ellen.” Reméljük, ez a siker újabb lendületet ad a csapatunknak.

A Vasassal szemben a nyíradonyi csapat tisztesen helyt állt

Kosárlabda

Csapataink jelenleg is a felkészülés időszakában vannak, mivel a bajnokság a felnőtt, a junior és a kadet korosztályban is október első hetében kezdődik.

Sakk

Sakkozóink az elmúlt időszakban Nyírmártonfalván és Hajdúsámsonban versenyeztek és indultak egyéni és csapatversenyben is. Különösen az ifjúságiak szerepeltek jól, ahol Kiss Marcell egy első és egy második helyet ért el.

Szabadidő sport

Szeptember 14-én az Aradványpusztai falunap keretében kispályás labdarúgó tornát szerveztünk, amelyen három felnőtt és két ifjúsági csapat vett részt. A tornát és az ezzel járó serleget és oklevelet a Debreceni FAG együttese nyerte.

A sportolni kívánók tájékoztatása

Ezúton is tájékoztatjuk városunk lakóit, hogy a Vörösmarty úti városi sportpályán a salakos futópálya a nap bármely részében használható reggel 6-tól este 8-ig. Az itt található füves labdarúgó pálya csapataink edzései és bajnoki szereplése miatt – a nagy igénybevételre tekintettel – egyéni sportolás céljára nem használható.
Az amatőr labdarúgók részére az Európa park füves pályája vehető igénybe, előzetes bejelentés után. A műfüves pályák használatát a Nyíradonyi Vagyonkezelő Kft. szabályozza.