Funkcióbővítő integrált településfejlesztés megvalósítása Nyíradony belvárosában

ÉAOP-5.1.1/D-12-2013-0008

Tisztelt Látogató!

Köszöntjük Nyíradony Város Önkormányzatának „Funkció bővítő integrált településfejlesztés megvalósítása Nyíradony belvárosában” című, ÉAOP-5.1.1/D-12-2013-0008 azonosítószámú projektje bemutatására létrejött aloldalon!
Honlapunk által lehetőséget szeretnénk biztosítani minden Kedves Érdeklődő számára, hogy megismerhesse terveinket, illetve betekintést nyerjen a beruházás részleteibe.
A beruházás az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásának köszönhetően valósulhat meg.
Tisztelt Látogató, Ön most egy nagyszabású projekt révén került kapcsolatba velünk. Kérem, kísérje figyelemmel a megvalósítást, és ha lehetősége adódik, keressen fel bennünket, nagyon sok olyan élményt tartogat a Ligetaljai tájegység mely örök emlék lesz Önnek és családjának.

                                                                         Üdvözlettel:

                                                                                                                               Kondásné Erdei Mária
polgármester

A beruházásról

A beruházásra vonatkozó támogatási szerződést 2013. október 24- én írta alá Nyíradony Város Önkormányzata és az ÉARFÜ- Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft., amellyel kezdetét vette a projekt. A beruházás elszámolható összköltsége 246 241 147 Ft, amely 95%-ban támogatott. A projekt keretében összesen 2 db épület kap új funkciót és kerül felújításra. Mindkét épület a városközponti részén található. A projekt első részében a 2013. január 01-vel felállított Nyíradonyi Járási Hivatal számára kerül felújításra a Nyíradony, Kossuth u. 2 szám alatt található épület. A Járási Hivatal épületében kapnak majd helyet a járási szinten működő szakigazgatási szervek, mint pl. a Földhivatal.
A projekt második részében a növekvő társadalmi igényre válaszolva a gyermekek és fiatalkorúak számára Ifjúsági Központ kialakítására kerül sor a volt Mozi épületének átalakításával.

Hol tartunk?

2015/01/05

A kivitelezési munkálatok az ütemtervnek megfelelően haladnak. Az épület műszaki átadás-átvételére tervezett időpont 2015. május 31.
Sajtóközleményünket itt olvashatja
Sajtóközlemény

2014/10/29

Lezárult a munkaterület átadási eljárás. Megindult a kivitelezés a bontási munkálatokkal. Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy az építkezés miatta az épület előtti járdaszakaszok lezárásra kerültek. A gyalogosok a szemközti oldali járdát akadálytalanul igénybe tudják venni!

2014/10/20

Nyíradony Város Önkormányzata aláírta a közbeszerzési eljárásban nyertes NOVA-BAU ’89 Kft. Ajánlattevővel a kivitelezési szerződést.

EU támogatás

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.) mint támogató képviseletében eljáró Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft, (4025 Debrecen, Széchenyi u. 31.) mint közreműködő szervezet és Nyíradony Város Önkormányzata 2013. október 14-én írta alá a támogatásról szóló szerződést.

A projektet az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a hazai központi költségvetés finanszírozza. A 246 241 147 Ft összköltségből, 94, 744166 %-ban Európai Uniós támogatásnak köszönhetően 2 db épület felújítására és funkcióval való megtöltésére kerül sor. A projekt eredményeként megvalósuló fejlesztéssel biztosítható lesz Nyíradony Város Járási Hivatala működése az általa ellátott feladatok számának megnövekedése mellett, egyben lehetőséget teremt újabb szakigazgatási szervek kitelepülésére, valamint a Járás lakosságának a közigazgatás szolgáltatásaihoz való hozzáférésének minél szélesebb körű biztosítására.

Miért szeretek Nyíradonyban élni? – Nyíradonyt népszerűsítő kisfilm

Dokumentumok

Kivitelezési szerződés – Járási Hivatal

Konzorciumi Megállapodás

Megbízási szerződés – ATT

Megbízási szerződés – ATT 1. számú módosítása

Megbízási szerződés – PR

Megbízási szerződés – Rehabilitációs szakmérnök

Műszaki ellenőr szerződés – Járási Hivatal

Műszaki ellenőr szerződés – Ifjúsági Központ

Szerződés közbeszerzésre – Ifjúsági Központ

Tervezési szerződés Ady E. u. 2.

Tervezési szerződés kiviteli terv – Járási Hivatal

Támogatási szerződés

Támogatási szerződés 1. sz. módosítása

Támogatási szerződés 2. sz. módosítása

Támogatási szerződés 3. sz. módosítása

Támogatási szerződés 4. sz.  módosítása

Támogatási szerződés 4. sz. módosítása melléklet

Támogatási szerződés 5. sz. módosítása

Vállalkozási szerződés eszközbeszerzés – Járási Hivatal

Vállalkozási szerződés – Ifjúsági Központ

Építési engedély – Ifjúsági Központ

Megbízási szerződés könyvvizsgálatra

Vállalkozási szerződés Ifjúsági Központ kivitelezésére

Vállalkozási szerződés Járási Hivatal kivitelezésére módosítás

Kapcsolat

Ha kérdése van, akár a fejlesztésekkel kapcsolatban, akár magával a Járási Hivatal és Ifjúsági Központ épületének kialakításával kapcsolatban, kérjük, keressen minket bizalommal!

Elérhetőségeink:

Nyíradony Város Önkormányzata
Czirják Éva- projektmenedzser
tel.: 06 52/203 692
fax: 06 52 /203 870
e-mail: onkormanyzat@nyiradony.hu