Hogy érezte magát a városnapi ünnepségen? | Körkérdés

Bíró Lászlóné

Bíró Lászlóné

Eddig minden város napján ott voltam. Jól éreztem magam, különösen, hogy a néptáncosok fellépésével indult, és mindig örömmel tölt el a produkciójuk. Már csak azért sem tudok betelni velük, mert két unokám táncol a csapatban. Ami a kitüntetetteket illeti: mindenki megérdemelte! Életük folyamán városunk érdekeit képviselték, sokat tettek a nyíradonyiakért. Többször voltunk az erdőben az iskolásokkal, ahová Bozsó Bandi bácsi vitt minket, de Mozis Gyurka bácsihoz is kedves emlékek fűződnek. Annuska néninek pedig nemzedékek köszönhetik a gondoskodó szeretet, unokáimat is ő nevelte, ők is máig szeretettel emlegetik. Tombolát vettem, nem nyertem. De amit az unokámnak vettem, egy kávéfőzőt ért.

Barna GyulánéBarna Gyuláné, nyugdíjas

Szívesen veszek részt önkormányzati rendezvényeken. Jól éreztem magam a városi ünnepségen. Megelégedésemre olyan embereket tüntettek ki, akik a mi életünkben is részt vettek. Bozsó Bandi bácsi sokáig a férjem kollégája volt, Mercs György, az önkéntes tűzoltó parancsnok pedig – kinek nevét szívesen emlegetem – az én munkatársam volt. Ancika, aki pedig a Babaklubot vezeti, előttem 2-3 évvel ment nyugdíjba. Mindenki megérdemelte a kitüntetést. Az összes műsorszám tetszett. Szerintem, Nyíradony a kulturális műsorok szervezésében mindig is élen járt. A tombolát én árultam, így én nem vásároltam, de a férjem négyet is. Nem nyertünk. Míg egészségem engedi, minden közösségi programon rész veszek ezután is.

Nyúl MihálynéNyúl Mihályné, élelmezésvezető

Az idei városnapi rendezvény is jó volt. Nekem leginkább a néptáncegyüttes tetszett. A kitüntetések is nagyon jó helyre kerültek, a díjakat mindenki megérdemelte. Mivel nem szoktam nyerni, nem vettem tombolát. Ha megérem, jövőre is elmegyek, mert mindig jó a hangulat.

Illyés ArtúrIlyés Artúr, egyetemista

Remekül éreztem magam, a fellépők nagyon tetszettek, jó volt a hangulat. A díjazottak élettörténete, munkássága tényleg megható volt.
A kosárlabdás csapat tetszett legjobban, látványos produkciókat láthattunk tőlük, ilyennel nem minden nap találkozik az ember. De persze a többi fellépő is remekül bizonyított.
Tombolát meg teljesen véletlenszerűen vásároltam, nem hagyatkoztam a szerencseszámokra. Annyi történt, hogy a családommal tíz jegyet vásároltunk. Hihetetlen, hogy megnyertük az autóvásárlási utalványt! Ez számomra a felejthetetlen pillanatok közé fog tartozni, míg élek.
Bár van még időnk eldönteni, hogy milyen járgányt vegyünk, de valószínűleg egy VW Polo V vásárlására használjuk fel a nyereményt.
Ahogy eddig minden évben, jövőre is szeretnék megjelenni az ünnepen, megnézni a fellépőket, és a tombolán újra kockára tenni a szerencsénket.

Pintye GyörgynéPintye Györgyné, ny.

Nagyon jók voltak a programok, nekem a néptáncosok tetszettek a legjobban. Jó helyre kerültek a kitüntetések is. Vettem tombolát, de nem nyertem, úgyhogy jövőre, ha élek még, nem veszek, de ott leszek.